Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

VÝBORNÁ LOKALITA! Pekný 3-izb. byt s loggiou na Belinského ul. v Petržalke

Cena:
209 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Belinského
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 74 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1291
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VÝBORNÁ LOKALITA! Pekný 3-izb. byt s loggiou na Belinského ul. v Petržalke. Byt aj pozemok v osobnom vlastníctve, o podlahovej ploche 73,55m2, umiestnený na 8. poschodí v 8-poschodovom zateplenom panelovom dome s novým výťahom.
Byt je veľmi dobre riešený: priestranná hala, tri samostatné izby, samostatná veľká kuchyňa s východom na loggiu, samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúca podlaha, murovaná kúpeľňa, nové obklady, dlažba, nová kuchynská linka so zabudovanou plynovou varnou doskou, zabudovanou elektrickou rúrou, zabudovanou umývačkou riadu, repasované interiérové aj vchodové dvere, zasklená loggia. Z bytu je pekný výhľad, je orientovaný na východ (obývacia izba, kuchyňa s loggiou) a na západ (dve izby). Bytový dom bol zrekonštruovaný - zateplenie, nová strecha, vymenené vchodové dvere, nový výťah, plastové okná v spoločných priestoroch, vymenené stúpacie rozvody, nové zvončeky a schránky. K dispozícii je optické pripojenie na internet od viacerých operátorov. Bezproblémoví a priateľskí susedia, tichý vchod. V blízkosti domu sa nachádza zastávka autobusu (rýchly prístup do centra mesta), detské ihriská, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne a služby občianskej vybavenosti.
ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Cena: 209 900 €
V cene je zahrnutá provízia za služby RK, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.