Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Moderný 4-izbový rodinný dom s bazénom v obci Zálesie

Cena:
315 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Zálesie
Ulica: Zálesie
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 92 m2
Plocha pozemku: 340 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1283
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Moderný 4-izbový rodinný dom s bazénom v obci Zálesie. Moderný nízkoenergetický 4 izbový rodinný dom (súčasťou dvojdomu) so záhradou, skolaudovaný v roku 2015. Dom sa nachádza v tichej lokalite v obci Zálesie na Lúčnej ulici s ukončenou výstavbou. Obec Zálesie sa nachádza len pár minút autom od Bratislavy.
Pozemok o výmere 340 m2 z toho 109 m2 zastavaná plocha. Pozemok je oplotený. V prednej časti je vybudované parkovisko pre 3 vozidlá. Vpredu sa nachádza predzáhradka.
V zadnej časti domu sa nachádza rozľahlá terasa. Terasa je zakrytá a čiastočne podpivničená. Na dvore je postavený murovaný záhradný domček. Súčasťou dvora je polozapustený bazén so solárnou sprchou a dreveným obložením. Bazén má priemer 4,6 m a hĺbku 1,2 m. Dom má vlastnú studňu, vybudovanú automatickú závlahu a automatické kosenie trávnika.
Výmera domu je 92,45 m2 plus zakrytá terasa. V dome sa nachádza vstupná chodba, tri samostatné izby, kúpeľňa s WC a práčovňou, samostatné WC a obývacia izba s jedálňou a kuchyňou.
Súčasťou domu je rozľahlá povala.
Dom je napojený na vodu, plyn, kanalizáciu a elektrinu.
V dome sa nachádzajú plastové okná, plávajúce podlahy, dlažby, sanita, vstavané skrine, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, klimatizácia, stropné ventilátory, bio krb, letná kuchyňa so vstavanou pizza pecou, príprava na projektor.

Cena: 315.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 5.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.