Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Dvojpodlažný 5-izb. rodinný dom s bazénom v Senci

Cena:
419 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Ulica: Senec
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 97 m2
Plocha pozemku: 481 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1252
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Dvojpodlažný 5-izb. rodinný dom s bazénom v Senci. Samostatne stojaci, dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom v osobnom vlastníctve, skolaudovaný v r. 2013, s úžitkovou plochou 97m2, zastavanou plochou 64m2, nachádzajúci sa na pozemku o výmere 481m2 v novovybudovanej lokalite Senec. Dom je postavený na rohovom pozemku s prístupom z dvoch strán.
Na prízemí domu sa nachádza obývacia izba, kuchyňa, hosťovská/pracovňa a kúpeľňa so sprchou. Na poschodí je spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s vaňou. Dom je prakticky rozdelený na dennú (prízemie) a nočnú časť (poschodie). Ďalší úložný priestor na pochôdznej povale. V dome je podlahové kúrenie plynovým kondenzačným kotlom so vstavaným zásobníkom teplej vody, klimatizácia na každom podlaží. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) + studňa. Predpríprava na krb/kachle. V dome je zavedený optický internet.
Na pozemku sa nachádza prístrešok pre 2 autá + možnosť parkovania ďalších áut pre návštevy, posuvná brána s diaľkovým ovládaním, elektrická prípojka priamo pri autách - možnosť vybudovania nabíjacej stanice pre elektromobily. Na pozemku je taktiež doplnková stavba o výmere 24m2 čiastočne podpivničená s podkrovím (priestory pre bicykle, sklad, dielňu, hobby…), veľký záhradný prístrešok, bazén s tepelným čerpadlom na ohrev vody, trávnik + vydláždené ihrisko.
Lokalita ponúka výbornú dostupnosť na diaľnicu smer Bratislava/Trnava, v blízkosti autobusová zastávka do Bratislavy, zastávka bezplatnej MHD, plánovaná výstavba obchodného domu a školy, v územnom pláne cyklochodník.

Cena: 419.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).
V cene je započítaná provízia za služby RK, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.