Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Priestranná 8-izbová vila s bazénom vo Vrakuni

Cena:
960 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Ráztočná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 8
Podlahová plocha: 440 m2
Plocha pozemku: 800 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1220
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Priestranná vila s bazénom vo Vrakuni. 3-podlažná 8-izbová celopodpinvičená rodinná vila v osobnom vlastníctve, o rozlohe 440m2, so zastavanou plochou 200m2, umiestnená na pozemku o výmere 800m2. Dom má k dispozícii 14 metrový bazén so slanou vodou (plnoautomatická filtrácia) 2 garážové státia, 6 vonkajších parkovacích miest, novozaložená záhrada s automatickou závlahou a automatickým kosením, podlahové kúrenie / krb na drevo, plyn, mestský vodovod, kanalizácia, studňa, nízke mesačné náklady.
Rodinná vila prešla kompletnou rekonštrukciou exteriéru v štýle meditariánskej záhrady s bazénom. Nový majiteľ si môže interiér navrhnúť podľa svojich predstáv. Výnimočná lokalita na okraji mestskej časti prináša pokojné bývanie pre mnohopočetnú rodinu kedže je na pešo kompletná občianska vybavenosť (škôlka, škola, obchod, MHD, lesopark, hrádza).
Nehnuteľnosť vďaka svojej veľkosti a veľkému počtu parkovacích miest môže slúžiť aj ako reprezentatívne sídlo firmy alebo kombinácia firemného a vlastného bývania.

Cena: 960.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).
V cene je započítaná provízia za služby RK, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.