Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

6 izbový dvojpodlažný rodinný dom s veľkým pozemkom a garážou v Novej Dedinke!

Cena:
440 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Nová Dedinka
Ulica: Nová Dedinka
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 281 m2
Plocha pozemku: 975 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1208
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

6 izbový dvojpodlažný rodinný dom s veľkým pozemkom a garážou v Novej Dedinke! Rodinný dom so zastavanou plochou 240m2, úžitkovou plochou 281m2, nachádzajúci sa na rovinatom pozemku o výmere 975m2. Stavba rodinného domu po odstránení starej stavby rodinného domu sa vybudovala od základov, stavba rodinného domu sa začala užívať od roku 1998. Všetky IS okrem kanalizácie (čistička). Dom má k dispozícii všetky inžinierske siete okrem kanalizácie. Dom je klimatizovaný, má podlahové kúrenie plynovým kotlom + zásobník, krb, sedlovú strechu.
Na prízemí sa nachádza: vstupná chodba, kúpeľňa (toaleta, sprch.kút), šatník, práčovňa (možnosť dorobenia izby), technická miestnosť, kuchyňa, samostatná špajza, jedáleň, obývacia izba kde sa nachádza veľké akvárium, schodisko, krb.
Na poschodí sa nachádza: kúpeľňa (vaňa, sprch. kút, toaleta), 4 izby, menšia technická miestnosť, veľká otvorená miestnosť s možnosťou využitia na herňu, východ na povalu kde sa nachádza úložný priestor. Dom má kamerový systém aj alarm. Na pozemku sa nachádza veľká samostatná garáž a predpríprava na bazén, vybetonovaná terasa, parkovanie ďalších áut je možné aj priamo vo dvore. Možnosť dokúpenia zadného pozemku o výmere 515m2.
Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou do Bratislavy, v okolí škôlka, škola, potraviny, autobusová zastávka, vlaková stanica. Dom je vhodný aj ako dvojgeneračné bývanie, podnikanie napr. súkromná škôlka…

Cena: 440.000 EUR
V cene je započítaná provízia za služby RK, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.