Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Moderná novostavba 4-izbového rodinného domu v Miloslavove

Cena:
365 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Miloslavov
Ulica: Miloslavov
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 649 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1205
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Moderná novostavba 4-izbového rodinného domu v Miloslavove. Prízemný rodinný dom v osobnom vlastníctve, o rozlohe 99,8m2 + 33m2 terasa, nachádzajúci sa na rovinatom pozemku o výmere 649m2, skolaudovaný v r. 2019.
Dom má k dispozícii všetky inžinierske siete, na pozemku sa nachádza voda + vlastná studňa s napojením na automatickú závlahu, elektrina (230V a 380V), kanalizácia, asfaltová príjazdová cesta a verejné osvetlenie na ulici. Dom je klimatizovaný (klimatizácia v obývacej izbe), vykurovanie: elektrina/plyn , podlahové kúrenie, kondenzačný kotol Protherm, komín na tuhé palivo predpríprava na krb
Dom pozostáva zo vstupnej chodby, troch nepriechodných izieb, samostatného WC, kúpeľne s toaletou (so sprchovým kútom aj vaňou), technickej miestnosti, priestrannej obývacej izby s jedálenským kútom a kuchyňou a špajze. Na chodbe sú k dispozícii vstavané skrine. V dome sú plastové okná, sieťky proti hmyzu, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie a alarm.
Vonkajšie zariadenie: elektrická brána (šírka vjazdu na pozemok 5m zo zámkovej dlažby spevnenej hr. 80mm), videovrátnik, pokladaný trávnik, výsadba stromov a zelene, čiastočne zapustený bazén (priemer 3,6m), drevený záhradný domček s elektrinou, automatické zavlažovanie, vybetonovaná terasa (7,5 x 4,5m) okolo celého domu chodník zo zámkovej dlažby, studňa, detské prieliezky. K dispozícii 3 parkovacie miesta vo dvore (možnosť parkovania aj na ulici).
Použité obvodové murivo tehla hr.300mm, interierové nenosné murivo hr. 250mm, interiérové nenosné murivo hr. 115mm, stropná konštrukcia keramická.
Novostavba sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou do Bratislavy ale aj do Šamorína (za 10 min. od domu pripojenie na D4,R7) Do 5 min. autom je žel, stanica- Nové Košariská aj žel. Stanica Miloslavov – Alžbetin dvor. V blízkosti sa nachádza pošta, zastávka autobusu, detské ihrisko, škôlka, obchodná zóna. V okolí je možnosť jazdiť na koňoch, vyhľadávané sú aj jazerá Košariská 5 min. autom.

Cena: 365.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 5.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.