Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Zrekonštruovaný 5-izb. rodinný dom v Rovinke

Cena:
350 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Ulica: Rovinka
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 250 m2
Plocha pozemku: 385 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1204
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Zrekonštruovaný 5-izb. rodinný dom v Rovinke. Priestranný dvojpodlažný a kompletne podpivničený rodinný dom v osobnom vlastníctve, so zastavanou plochou 85m2, umiestnený na pozemku o výmere 385m2.
Dom bol postavený v roku 1973, kompletne zrekonštruovaný v roku 2010. V roku 2023 zateplený s novou fasádou. Dom pozostáva z pivnice, prízemia a prvého poschodia. Pivnica ma 5 veľkých miestnosti s novým plynovým kotlom a 120l zásobníkom na TUV. Prízemie pozostáva so vstupnej chodby, izba, obývačka, kúpeľňa s WC a samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou a so spotrebičmi so vstupom do zimnej záhrady. Prvé podlažie 3-izby, veľká kúpeľňa zo záchodom, balkón, šatník.
Na pozemku sa nachádza parkovacie miesto s prístreškom + 2 parkovacie miesta, z bočnej strany samostatný vstup do pivnice a do záhrady. Zo zadnej časti domu je tiež vstup do zimnej záhrady.
Dom je pripojený na všetky inžinierske siete /voda, plyn, elektrika, kanalizácia/ privedená optika priamo do domu + vlastná studňa. Strecha je kompletné zateplená zo striekanou hydroizolačnou penou.
Dom sa predáva z časti zariadený, prípadne dohodou.
Rodinný dom je bez tiarch a je kúpou ihneď voľný.

Cena: 350.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 5.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.