Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Zariadený 2-izb. byt s predzáhradkou na Cementárenskej ul. v Stupave

Cena:
189 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Ulica: Cementárenská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 59 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1192
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Zariadený 2-izb. byt s predzáhradkou na Cementárenskej ul. v Stupave. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 59,4m2, umiestnený na prízemí v 3-poschodovej novostavbe skolaudovanej v r. 2015.
Byt má vlastnú kobku pri vstupných dverách do bytu a predzáhradku s novou drevenou pergolou. K bytu patrí tiež parkovacie miesto, ktoré je hneď pri vchode do bytového domu.
Byt sa nachádza na prízemí bytového domu. Dom má celkom 3 poschodia bez výťahu a bol kolaudovaný v roku 2015. Obvodové murivo je z tehál HELUZ hr.300mm + zateplenie PSE hr.150mm a silikónová omietka, deliace priečky sú z tehál HELUZ hr.115mm.
Dispozícia bytu: - Vstupné dvere do bytu sú plné, bezpečnostné s protipožiarnou odolnosťou. Tu sa nachádza aj domový vrátnik. Svietidlá a plávajúca podlaha – laminátová. V chodbe je vstavaná skriňa, zrkadlo, polica s vešiakovou stenou (8,4m²). Kuchyňa je spojená s jedálňou s kuchynským ostrovčekom so stoličkami a kuchynským stolom so stoličkami a obývacou izbou (31m²) – pekná kuchynská linka z kvalitného materiálu robená na mieru aj so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, chladnička, digestor, elektrická – teplovzdušná rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra). Obývacia stena s konf. stolíkom, gauč s elektrickým vysúvaním lôžka, barová skrinka. Vstup na predzáhradku je možný cez dvoje dvere s obývacej časti. Spálňa (13,5m²), v ktorej je veľká vstavaná skriňa, posteľ taktiež s úložným priestorom, svietidlo. Kúpeľňa (5,3m²) – vaňa so sklenenou zástenou, toaleta, kúpeľňový nábytok, zrkadlo, svietidlo, práčka, rebríkový radiátor, plynový kotol, pekný obklad a dlažba Siko, v kúpeľni je aj okno takže je krásne svetlá! V byte je rozumne využitý každý priestor - vstavané skrine, šatník, kuchynská linka na mieru. Interiérové dvere so zárubňou sú presklené s kvalitným tesnením. Okná plastové s izolačným dvojsklom, v byte sú vnútorné žalúzie. Vykurovanie je vlastné – plynový prietokový kotol. Internet – Telekom. Mesačné náklady cca. 120 EUR/2 osoby.
Bytový dom je na Cementárenskej ulici v Stupave.
Okolie bytového domu je tiché a pokojné. Kompletná občianska vybavenosť je samozrejmosťou. Do Bratislavy vedie výborné napojenie na diaľnicu max. 30 minút cesta. Mesto Stupava je známe svojim bohatým kultúrnym životom, je obklopené prírodou a ponúka veľa možností na aktívny relax (parky, športoviská, cyklotrasy, detské ihriská atď..) a taktiež športové vyžitie v peknom prostredí Malých Karpát. Do centra mesta sa dostanete komfortne, rýchlo na pešo do 10 min., kde je dostupnosť všetkých služieb a obchodov, potraviny - Billa, škola, škôlky, pošta, fitness, banky, Zámocký park. Autobusová zastávka – spoje do BA (5min.). Skvelá lokalita v Stupave – blízko do centra mesta a pritom tiché prostredie. Pri bytovom dome je detské ihrisko, na ktorom je spoluvlastnícky podiel na pozemkoch.

Cena: 189.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.