Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

4-izb. byt s dvomi loggiami na Budatínskej ul. v Petržalke

Cena:
240 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Budatínska
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 83 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1189
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

4-izb. byt s dvomi loggiami na Budatínskej ul. v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 83m2 + 2 loggie o výmere 7,4m2, umiestnený na 8. poschodí v 8-poschodovom zateplenom dome s výťahom.
Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, obývacej izby, 3 nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Byt má dve loggie a prináleží k nemu taktiež latková pivničná kobka. Orientácia bytu je na dve svetové strany (východ, západ).
Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou ukončenou v roku 2019 - vymenené elektrické rozvody, radiátory, dorobené nové zásuvky, nové rozvody internetu, nová kuchyňa, podlahy, klimatizácia (robená 2022).
Bytový dom je 8 podlažný, zateplený, bezpečnostná brána na čip, zrekonštruované spoločné priestory, nová strecha, vlastná kotolňa, parkovanie pred bytovým domom.
Budatínska ulica sa nachádza vo veľmi obľúbenej lokalite mestskej časti Petržalka, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vynikajúcu dostupnosť do centra, či už mestskou dopravou (autobusová zastávka 1 minúta pešo), alebo cyklotrasami. Výhodné je aj napojenie na mestský obchvat vo všetkých smeroch a budovanie električkovej trate bude dokončené v roku 2025. V okolí je veľké množstvo zelene, parky, škôlky, školy, ihriská, jazero Draždiak na prechádzky, či letné kúpanie, nákupná galéria TESCO a v prípade núdze malé potraviny pred domom. V blízkosti sa nachádza aj poliklinika na Strečnianskej (pešo do 10 minút) a nemocnica na Antolskej.

Cena: 240 000 €
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.