Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Moderný 4-izb. byt na Námestí 1. mája v Senci

Cena:
255 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Ulica: Námestie 1. mája
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 100 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1173
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Moderný 4-izb. byt na Námestí 1. mája v Senci. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 100m2, umiestnený na 5. poschodí v 5-poschodovom zateplenom bytovom dome. Byt má loggiu a prináleží k nemu taktiež pivnica.
Byt má veľké okná, ktoré poskytujú prirodzené presvetlenie priestoru s výhľadom na zeleň a okolité mesto ako aj zasklenú loggiu s výhľadom na mesto a aj nočnú oblohu priamo zo spálne. Na všetkých oknách sa nachádzajú sieťky proti hmyzu a elektrické vonkajšie žalúzie s diaľkovým ovládaním.
Byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z kúpeľne s vaňou a samostatným WC. Kuchyňa je samostatná s kuchynskou linkou riešenou na mieru aj s komplet spotrebičmi, ako sú: multifunkčná rúra, umývačka riadu digestor, vstavaná chladnička. Byt má veľkú obývaciu izbu a príjemnú svetlom zaliatu spálňu so vstavanou skriňou. Vstup na loggiu je zo spálne. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné, samozrejmosťou je optický internet. V byte je centrálne vykurovanie prostredníctvom radiátorov, ale aj regulovateľné elektrické podlahové kúrenie. V celom byte sa nachádzajú vinylové podlahy a led osvetlenie.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane elektroinštalácie, je zateplený, čistý a udržiavaný. Výborná dostupnosť do centra mesta (5 minút): Byt sa nachádza v prestížnej lokalite Senca, v blízkosti obchodu Lidl 3 minúty peši, Jednota 5 minút peši a Kauflandu 10 min peši. V blízkosti sa taktiež nachádzajú reštaurácie, kaviarne, lekárne, lekári, základná škola a škôlka.
Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú príjemné a moderné bývanie vo vyhľadávanej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta a zároveň blízko Seneckých jazier. Nech už preferujete mestský životný štýl alebo oddych v prírode, tento byt vám ponúka oboje. Mesačne náklady na bývanie predstavujú cca 150 EUR+ energie.
Byt je bez akýchkoľvek tiarch, s podielovým vlastníctvom na pozemku, s bezproblémovým parkovaním.

Cena: 255.900 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 4.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.