Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Krásna záhrada s chatkou na Zlatých pieskoch

Cena:
108 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Mokráň Záhon
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 257 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: na pozemku
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 1171
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Krásna záhrada s chatkou na Zlatých pieskoch. Záhrada o rozlohe 257m2 nachádzajúca sa v blízkosti Zlatých pieskov - v záhradkárskej osade Mokráň Záhon. Na pozemku sa nachádza elektrina a úžitková voda. Záhrada je prístupná autom cez elektrickú bránu, parkovanie je možné priamo pred vchodom. Je určená na rekreáciu, tvorbu, a pestovanie úžitkových či okrasných plodín.
Pozemok je oplotený a poskytuje úplné súkromie, romantický záhradný domček so zariadenou kuchynkou s chladničkou, elektrickou varnou doskou, chladničkou a s povalou, veľký altánok s dreveným sedením, drevená hojdačka, grilovací kozub zhotovený na mieru, klasický vonkajší drevený záchod šikovne schovaný v rohu pozemku, záhradná búda na náradie, komplet náradie na obhospodarovanie záhrady - batériová kosačka, píla, polievacie zariadenie… V záhrade rastú výnimočné ruže, magnólia, moruša, pivonka, zvončeky, ľalie atď.
Náklady: Platí sa raz ročne poplatok fondu záhradkárskej osady 60 EUR, náklady na elektrinu sú 8 EUR mesačne.
Pešo, či na bicykli, ste o pár minút na Zlatých pieskoch. Miesto je skvelé pre deti aj štvornohých miláčikov, či pre tvorbu umelcov, grilovacie či rodinné oslavy, alebo ako únik do rozprávkového ticha záhradnej osady, kde všetko rastie a voní a vítajú vás vtáčiky, včielky a ježkovia.
Záhrada je bez tiarch a je kúpou ihneď k dispozícii.

Cena: 108.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.