Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Rodinný dom s dvojgarážou na Štúrovej ul. v Senci

Cena:
400 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Ulica: Štúrova
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 222 m2
Plocha pozemku: 783 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1145
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Rodinný dom s dvojgarážou na Štúrovej ul. v Senci. Priestranný 4-izbový prízemný rodinný dom so zastavanou plochou 222m2 + 51m2 garáž a dreváreň, umiestnený na pozemku o výmere 783m2, ktorý poskytuje ideálne podmienky pre komfortné bývanie. Dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú pohodlné a priestranné bývanie s možnosťou prispôsobenia priestoru podľa svojich predstáv.
Dom sa nachádza priamo v širšom centre mesta Senec, v lokalite s výbornou dostupnosťou všetkých potrebných služieb – vo vzdialenosti do 10 minút pešou chôdzou sa dostanete na pešiu zónu (centrum mesta), k rekreačnému areálu Slnečné jazerá Senec - Juh, k železničnej a autobusovej stanici. Do 10 minút pešo sa nachádza štátna základná škola, ako aj materská škôlka a základná umelecká škola. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú taktiež potraviny a detské ihrisko a veľkou výhodou je aj blízkosť k výjazdu z mesta smer Šamorín, Galanta a prostredníctvom obchvatu aj smer Bratislava.
Netradičným benefitom nehnuteľnosti je prístup na pozemok, realizovaných z dvoch samostatných ulíc – Štúrovej (hlavný vstup + možnosť parkovania auta priamo na dvore pozemku) a Športovej ulice (vjazd do dvojgaráže).
Dispozícia domu sa delí na dennú a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza otvorená obývačka s krbom a jedálňou, pracovňa a kuchyňa, komora, predsieň so šatníkom a toaleta. Nočnú časť od dennej delí chodba, z ktorej na ľavej strane vstúpite do priestrannej kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, oknami do ulice sú situované dve priestranné presvetlené spálne, tretia je umiestnená na pravej strane chodby situovaná oknom smerom do dvora. Všetky tri miestnosti sú nepriechodné. Na veľkú terasu sa dostanete z predsiene, z obývacej miestnosti prostredníctvom veľkých dvokrídlových dverí, a taktiež z kuchyne. Autá pohodlne zaparkujete v dvojgaráži, parkovací priestor pre tretie auto je v prednej časti dvora za vstupnou bránou. V priestore pred garážou sa nachádza prístrešok pre uskladnenie dreva, prípadne záhradného náradia.
Dom sa predáva nezariadený (s výnimkou kuchyne a kúpeľne, vstavanej pracovne, skríň typu rolldor v dvoch spálňach a vstavanej skrine vo vstupnej predsieni). Podlahou v pracovnej miestnosti, kuchyni, vstupnej predsieni, na toalete a v kúpeľni tvorí dlažba, zvyšné priestory domu majú plávajúcu podlahu.

Dom bol postavený v roku 1996, dodatočná kolaudácia schválená v 2023.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Počet izieb: 3 spálne
Denná časť: priestranná obývačka s pracovňou a otvoreným krbom (s kuchyňou prepojená barovým pultom), plne vybavená kuchyňa s praktickou špajzou na uskladnenie potravín.
Kúpeľňa v nočnej časti domu, samostatná toaleta so vstupom z predsieni
Ďalšie priestory: samostatný šatník, pivnica, neobytné podkrovie, technická miestnosť
Pracovná miestnosť: miestnosť so sprchou a WC v zadnej časti domu , ideálna pre rôzne účely, s priamym vstupom zo dvora
Garáž: dvojgaráž s plochou 42 m²

TECHNICKÉ DETAILY
Zastavaná plocha v m2: 222 m2 dom + 51 m2 garáž a dreváreň
Plocha pozemku: 783 m2
Stav: pôvodný stav
Energie: plynová prípojka na dome – zaplombovaná nakoľko sa poslednú dobu plyn nepoužíval, elektrická prípojka, mestský vodovod + kanalizácia, studňa s vodou na polievanie
Konštrukcia: tehla
Kúrenie: radiátory s možnosťou zapojenia plynového kotla
Strecha: sedlová strecha
Povala: neobytné podkrovie
Inžinierske siete: Plynová prípojka, elektrická prípojka, voda, kanalizačná prípojka, studňa (voda vhodná na polievanie)
Okná: plastové, dvojkomorové

BENEFITY:
Výborná lokalita – širšie centrum mesta.
Dobrá občianska vybavenosť (školy, škôlka, obchod, detské ihriská).
Priestranná dispozícia pre rodinu s 2 – 3 (aj viac) deťmi, dostatok úložného priestoru.
Vstup na nehnuteľnosť z dvoch samostatných - paralelných ulíc.
Priestor pre záhradu s ovocnými drevinami, aj s okrasnou výsadbou a s možnosťou výsadby zeleniny do zeleninovej hriadky. Možnosť kúpania a rekreácie v blízkom rekreačnom areáli Slnečné jazerá Senec.

Dom je bez tiarch a je kúpou ihneď k dispozícii.

Cena: 400.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 5.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.