Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Zrekonštruovaný 4-izb. byt na Závadskej ul. v Rači

Cena:
239 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Ulica: Závadská
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 78 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 7
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1141
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Zrekonštruovaný 4-izb. byt na Závadskej ul. v Rači. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 78m2, umiestnený na 7. poschodí v 8-poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom.
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne, samostatnej toalety, samostatnej kuchyne, obývacej izby a troch samostatných nepriechodných spální. Byt má loggiu so vstupom zo spálne a prináleží k nemu taktiež pivnica. Byt prešiel pred 13 rokmi kompletnou rekonštrukciou vrátane nových rozvodov elektriny a vody.
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, je zateplený, s novým výťahom. V tesnej blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a množstvo príležitostí na relax i aktívny oddych v prírode.

Cena: 239.900 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.