Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

3-izb. byt v novostavbe na Hradskej ul. vo Vrakuni

Cena:
289 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Hradská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 61 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1137
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

3-izb. byt v novostavbe na Hradskej ul. vo Vrakuni. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 61m2, umiestnený na 2. poschodí v 2-poschodovej novostavbe na Hradskej ulici (skolaudovanej v roku 2016), so zabudovanou klimatizáciou, so zdieľanou terasou, záhradou, a vlastným krytým parkovacím miestom a pivnicou na konci Ružinova a zaciatku Vrakune.
Byt je dobre dispozične riešený. Pri vstupe vchádzate do chodby s veľkým zabudovaným roll-door šatníkom, vpravo pri chodbe sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a sanitou, a na mieru vyhotovenim nabytkom (material od firmy Egger). Prechodom cez chodbu vchádzate do obývačky spojenej s kuchyňou: kuchyna je na mieru vyhotovená, ma ostrovček s úložným priestorom a zabudované spotrebiče - Electrolux (teplovzdušná rúra a chladnička s mrazničkou), Whirpool (indukčná doska), Bosh (umývačka riadu kúpená minulý rok). Kuchynská linka je vyhotovená s tichým systémom zatvárania. Obývačka je so zabudovaným BIO krbom, vhodným na spríjemnenie zimných večernov, gaučom, a na mieru vyhotovenými policami vo vintage style z dreva a benátskou omietkou. Spálňu s ďalším zabudovaným roll door šatníkom a hosťovská izba su dve oddelené izby, hosťovská izba sa využíva ako home office, nachádza sa v nej hlinikove okno. K bytu prislúcha balkón orientovaný na slnečnú stranu, a zdieľaná terasa, ktora je rano vyhriata slnkom a od poobedia si môžete užívať chládok. Vhodná na grilovačky a posedenie v korune stromu, ktorý prerastá zo záhrady.
Zahrada je zdieľaná s ostatnými susedmi, málo využívaná, ale udržiavaná. Nachádza sa v nej múrik s bylinkami a kvetmi a skalka. Vhodné využívať na rodinné posedenie s prípravou kotlíkového gulaša, kedže sa v nej nachádza ohnisko. V tesnej blízkosti záhrady je 5 zdieľaných pivníc vhodných na skladovanie nadbytočných vecí a technická miestnosť. Vlastná pivnica je súčasťou bytu spolu s krytým parkovacím miestom.
Náklady na energie sú vo výške 220 EUR (elektrina, voda, internet, kúrenie, bytový fond). Majitelia maju Bytove spolocenstvo. Bytovka je menšia, zdieľaná len s troma ďalšími susedmi a nachádza sa na konci ulice, ktorá je uzatvorená elektrickou bránou, čo zabezpečuje súkromie.

Cena: 289.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.