Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

3-izb. byt s loggiou na Krásnohorskej ul. v Petržalke

Cena:
187 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Krásnohorská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 6
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1093
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

3-izb. byt s loggiou na Krásnohorskej ul. v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 65m2 + 2m2 loggia, umiestnený na 6. poschodí v 8-poschodovom zateplenom dome s výťahom.
Byt pozostáva zo vstupnej haly s kúpeľňou a WC, samostatnej kuchyne s jedálenskou časťou a vstupom na balkón a 3 samostatných nepriechodných izieb. K bytu prináleží taktiež pivnica na prízemí bytového domu (cca. 2-3m2). Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, plávajúca podlaha, murované jadro, bezpečnostné dvere, pôvodné elektrické rozvody) a predáva sa tiež čiastočne zariadený.
Bytový dom je zateplený, dokončená rekonštrukcia spoločných priestorov, nový výťah, vymenené stupačky. Nehnuteľnosť sa nachádza približne 5 minút chôdzou od jazera Veľký Draždiak s možnosťou kúpania v lete či športových aktivít. Rýchla dostupnosť bicyklom, korčuľami na hrádzu pri Chorvátskom ramene. V pešej dostupnosti sa nachádzajú supermarket Lidl, Billa, pošta, základné školy, škôlky, nemocnica Antolská či autobusové zastávky a plánovaná zastávka električky do mesta. Rýchle napojenie na hlavné cesty do mesta cez ulice Dolnozemská, Panónska alebo diaľničný obchvat D4/R7. Slnečnice Market je dostupný len 5 minút autom. Parkovanie je možné na ulici pri bytovom dome.

Cena: 187.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.