Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

3-izb. byt na ul. Milana Marečka v Devínskej Novej Vsi

Cena:
198 300,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Ulica: Milana Marečka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 74 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1087
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

3-izb. byt na ul. Milana Marečka v Devínskej Novej Vsi. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 73,58m2, umiestnený na 4. poschodí v 8-poschodovom zateplenom dome, s výťahom. Byt má loggiu a prináleží k nemu taktiež pivnica na prízemí domu.
Byt prešiel rekonštrukciou a je výborne dispozične riešený. Vstupné dvere na východe bytu vedú do haly v jeho strede, odtiaľ do veľkej obývačky na juhu so vstupom ďalej do kuchyne na juhozápade, kde je z loggie výhľad na veľký priestor konca sídliska, lesa a dediny. Dve izby sú na severe s oknami do tichého zeleného dvora. Kúpeľňa na západe murovaná a zväčšená o priestor celého WC, rohová vaňa so schodíkmi v rohu a svetelnou liečebnou terapiou, podobne aj po obvode kúpeľne vrátane sadrokartónového podhľadu a v ňom bodového osvetlenia. WC je vstavané do pôvodne prechodnej a teraz zastavanej chodby medzi kuchyňou a izbou oproti, tak z nej nepočuť do izby hluk z kuchyne, z varenia či chladničky. Kuchyňa je v drevenom rustikálnejšom štýle farby čerešne so zavesenými trámami pod stropom s bodovým osvetlením. Otvorený výhľad na juh až juhozápad z kuchyne cez zasklenú loggiu a aj z obývačky vidieť na zelený kopec Kobyly a Sandberg, v zime vidieť západ slnka padajúci za Alpy, často ich najmä zasnežené vidieť a letný západ slnka vidieť zas zboku z okien zo zadnej severozápadnej strany bytu. Obývačka má veľký vstup a aj s kuchyňou majú posuvné dvere. Každá izba na severe je s 2 oknami, 1 je veľké, okná sú všetky vymenené so žalúziami.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, vchod, vysoký nový tichý výťah, nové rozvody.
V blízkom pešom dosahu sú 2 školy aj 2 škôlky. Cesta do prírody na pieskový kopec Sandberg, či dole k rieke trvá cca 10 min pešo, do lesa 5min, 20min do známeho labyrintu kameňolomu smerom na Devín. Pred domom stojí väčší obchodný dom Kraj s bio potravinami a lekárňou a so šport. akciami na poschodí = cloní hluk z hlavnej cesty, je tu príjemný kľud, lebo parkovisko má spredu od hl. ulice. Pred domom je slepá ul. s možnosťou zaparkovať si kdekoľvek bezplatne auto a vpravo ešte ďalšie 2 voľné parkoviská. Na západe je za nimi už len lúka, kostol a cintorín a dedina na severe i na juhu a tam i s lesom, za nimi blízko kultúrny dom s akciami pre deti. Na severe domu je tichý pokojný dvor, kde je polícia a domov dôchodcov, povyše tamtiež detské ihrisko a smerujú tam 2 izby. Na sídlisku s 2 zastávkami sú blízko v dosahu ešte ďalšie 2 veľkoobchody včítane väčšieho obchodného domu: Tesco, Lidl, reštaurácie, obchodíky na hlavnej a pumpa. Výborná infraštruktúra a cca 5 km a 3 zastávky busom je nákupné centrum Bory, bus doprava do centra k Hlavnej stanici (železničná) 20 min a AS Mlynské Nivy 26 min.
Byt je bez tiarch a je kúpou ihneď voľný.

Cena: 198 300 €
V cene je zahrnutá provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.


Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.