Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Kompletne zariadený 2-izb. byt s loggiou v projekte Petržalka City na Rusovskej ceste

Cena:
212 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Rusovská cesta
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 48 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 7
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 1077
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Kompletne zariadený 2-izb. byt v projekte Petržalka City na Rusovskej ceste v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 48,95m2 (39,03m2 + 9,92m2 loggia), umiestnený na 7. poschodí v 9-poschodovej novostavbe Petržalka City s výťahom a bezbariérovým prístupom.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného šatníka, kúpeľne s WC a veľkou vaňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou a samostatnej spálne. Byt má veľkú loggiu po celej dĺžke bytu (9,92m2) orientovanú na južnú stranu smerom na Chorvátske rameno pešiu promenádu a priľahlý lesík. K bytu prináleží taktiež pivničná kobka (1,97m2). Byt sa predáva kompletne zariadený. Náklady na bývanie pre 2 osoby 155 €/mesiac , meranie spotreby elektrickej energie, UK, vody je pre byt samostatne.

Veľkou výhodou je lokalita, vynikajúca dostupnosť do centra, MHD pri dome , spoje smerujúce cez všetky bratislavské mosty, električka č. 3 - zastávka 3 min, ZŠ Petržalka 10 min, CENTRUM mesta 4 min autom, nákupné centrum AUPARK a diaľnica 2 min autom. Bezkonkurenčná kompletná občianska vybavenosť peso do 4 minút – Pošta, škôlky, školy , VUB banka, Primabanka, Kooperativa, zubár, lekáreň, ALZA box, Packeta, čerpacia stanica, psí park, trafika, reštaurácie, kaviarne, veľké detské ihrisko, Billa, Kaufland, Terno, DM, tenisové kurty, GYM.

Cena: 212.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.
Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.