Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Úplne nový 3-izb. byt na Labutej ul. v projekte Slnečnice v Petržalke

Cena:
295 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Labutia
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 82 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 8
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1057
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Úplne nový 3-izb. byt na Labutej ul. v projekte Slnečnice v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 74m2, umiestnený na 8. poschodí v bytovom dome T3 v projekte Slnečnice POP. Vo výmere nie je zarátaný priestranný balkón s rozlohou 8,3m2, ideálny na relax a posedenie s rodinou a priateľmi. V cene bytu je zahrnutá pivničná kobka s rozlohou 3,39m2. Možnosť dokúpiť aj parkovacie miesto v garáži za doplatok vo výške 20.000 EUR.
Byt je v stave nadštandard, takže si ho môžete zariadit podľa vlastných predstáv a vkusu. Novostavba sa bude odovzdávať už v marci 2024. Tento byt sa predáva s príplatkovou drevenou podlahou - dyhové parkety oak premium. Táto podlaha je vyrobená z kvalitného materiálu a dodáva bytu elegantný a luxusný vzhľad. Podlaha je odolná a ľahko sa udržiava. Byt prešiel oproti štandardu zmenou podľa odporúčaní dizajnéra, včetne zmeny dispozičného riešenia, ktorá je funkčnejšia a presvetlenejšie a zväčšenie hlavnej spálne. V byte je už spravená predpríprava na klimatizáciu, takže nie sú potrebné žiadne zásahy do stien. To znamená, že si môžete klimatizáciu nainštalovať kedykoľvek budete chcieť.
Dispozícia: Vstupná chodba, detská/hosťovská izba, kuchyňa spojená s obývačkou, priestranná spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta.
V bezprostrednej blízkosti bytu sa plánuje výstavba konečnej zastávky električky, ktorá po dokončení (plánované v roku 2025) bude premávať každých pár minút a do centra mesta vás dostane za 12 minút. To je ideálne pre tých, ktorí chcú mať rýchle a pohodlné spojenie s centrom mesta. Taktiež je v bezprostrednej blízkosti park a detské ihrisko, čo je ideálne pre rodiny s deťmi.

Cena: 295.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.