Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Nadštandardný zariadený 2-izb. byt v novostavbe v Rovinke

Cena:
249 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Ulica: Agátová
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 95 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1034
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nadštandardný zariadený 2-izb. byt v novostavbe na Agátovej ul. v Rovinke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 51,43m2 + veľká terasa o výmere 44m2, umiestnený na prízemí v 2-poschodovej novostavbe (kolaudácia v roku 2013).
V byte sa nachádza vstupná hala, po ľavej strane je kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, umývadlom, spálňa, spoločnú časť tvorí kuchyňa s obývačkou, z ktorej sa vychádza priamo na terasu. Vstup do bytu je možný cez hlavný vchod bytového domu alebo bočným vchodom zozadu. V byte sú plastové okná, interiérové žalúzie, bezpečnostné dvere, zabezpečovací systém značky Jablotron, 4x kamery značky Hikvision + rekordér, veľkometrážna dlažba 60x60cm v celom byte spolu (95,43m2), sadrokartónové podhľady s osvetlením v celom byte, benátska štuka, nadštandardné zásuvky a vypínače Legrand, v predsieni je vstavaná na mieru robená skriňa s množstvom úložného priestoru, vitrína a botník, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, umývadlom a kúpeľňovým nábytkom na mieru. V byte je nadčasová na mieru robená kuchynská linka s vysokým leskom so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra , chladnička s mrazničkou značky Whirlpool a zabudovaný kávovar značky Whirpool ixelium, práčka so sušičkou značky AEG, keramická indukčná doska Gorenje, drvič odpadu Insinkerator), barový pult, ktorý je súčasťou kuchynskej linky s dvoma barovými stoličkami. Spálňa disponuje takisto na mieru robeným nábytkom (skriňa, v ktorej je umiestnení bezpečnostný trezor, priestranná skriňa, ktorá je z časti ako knihovňa a spodná časť komoda na uskladnenie vecí), nočné závesy na okná. Obývaciu izbu tvorí na mieru robený nábytok, sedačka v tvare U, tieniace závesy, TV a aparatúra Marantz, reproduktory značky Canton. Byt sa predáva spolu so zariadením.
Zimná záhrada je zastrešená, položená veľkometrážna dlažba ako v byte, obklad je z prírodného kameňa, oplotenie je betónový plot s bráničkou, cez ktorú viete vyjsť von (zadný vchod), zastrešená baldachýnom, relaxačná zóna vo forme luxusnej jacuzzi s nerezovým rámom (prívod 380 voltov), záhradné sedenie, zostava na cvičenie z nerezového materiálu, k dispozícií aj drevená na mieru robená skriňa pre uskladnenie veci. Terasa disponuje okrem svietidiel aj špeciálnymi svietidlami, ktoré slúžia ako ohrievače. Vlastná kotolňa s plynovým kotlom (využitie aj ako malú technickú miestnosť cca 1,50m2).

Bytový dom skolaudovaný v roku 2013, železobetónová konštrukcia, tehla, bezpečnostný dvere, pre vlastníkov bytu k dispozícií kočikáreň. K bytu prislúcha 1x parkovacie státie, +zvyšné druhé miesto vedľa je možnosť dokúpiť, zároveň možnosť investície na prenájom
Výborná občianska vybavenosť v podobe blízkeho obchodného centra CITY PARK Rovinka, Billa, iné. Priamo v obci nájdete základnú školu, škôlku, viacero potravín, výborných reštaurácii a kaviarní. V priamom susedstve bytového domu sa nachádza zastávka MHD. Voľnočasové vyžitie dopĺňa možnosť využitia krásnych cyklotrás, ktoré Vás dovedú k medzinárodnej cyklotrase popri Dunaji. Počas letných dní si môžete spestriť deň kúpaním v prírodných kúpaliskách, kde medzi najobľúbenejšie už tradične patria jazerá Nové Košariská. V blízkosti sa nachádza aj X-Bionic Sphere v Šamoríne - športový a voľnočasový rezort s ideálnymi podmienkami pre profesionálny aj amatérsky šport, ale aj príjemný relax, kvalitnú gastronómiu a zmysluplné trávenie voľného času. Rýchla dostupnosť do Bratislavy (cca 15 minút) a v blízkosti sa viete napojiť na diaľnicu R7.

Mesačné prevádzkové náklady vo výške 145 € (z toho elektrina 32 EUR, plyn 26 EUR, internet 18 EUR, voda je započítaná v cene nájmu a je na základe reálnej spotreby vyúčtovaná).
Byt je kúpou ihneď voľný.

Cena: 249.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 4.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.