Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

2-izb. byt so záhradou na Hrachovej ul. v Ružinove

Cena:
249 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Hrachová
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 54 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1027
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

2-izb. byt so záhradou na Hrachovej ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 54m2 s predzáhradkou o výmere 107m2, umiestnený na prízemí 4-poschodovej 11-ročnej novostavby.
Byt sa nachádza na prízemí bytového domu so samostatným vchodom (z ulice v uzavretom areali so strážnou službou 24/7). Byt má predsieň, chodbu, zariadený šatník, kúpeľňu so sprchovým kútom, obývačku s kuchyňou a samostatnú spálňu. Zo spálne a z obývačky sa dá vyjsť na predzáhradku. V byte je klimatizácia a zabezpečovací systém Jablotron. Kuchyňa má vstavanú umývačku riadu a samostatne stojacu chladničku s mrazničkou. Nájomné vo výške 162 EUR + 25 EUR elektrina.
Na predzáhradke je samostatne stojaci záhradný domček, prívod vody, taktiež je na predzáhradke vymurované sedenie ,ktoré zároveň slúži ako záhon na kvety a stromy. Zahrada má samostatný vchod, ktorý je situovaný vedľa bytu.
Je to malá bytovka s 24 bytovými jednotkami v uzavretom stráženom areáli a parkovanie je rovno pred domom bezplatne. Bytovka je 11 rokov stará.

Cena: 249.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.