Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Kompletne zrekonštruovaný 1-izb. byt na Haburskej ul. v Ružinove

Cena:
159 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Haburská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 46 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1008
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

1-izb. byt na Haburskej ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 45,98m2, umiestnený na 2. poschodí v 6-poschodovom zateplenom dome, s výťahom. Byt má pivnicu v suteréne bytového domu o rozlohe 2,98m2, byt je bez balkóna. Orientácia na východ.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte sa nachádza vstupná chodba, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa so zrkadlom, samostatná kuchyňa (kompletne vybavená - kuchynská linka Ikea, plynová varná doska, elektrická rúra, chladnička, práčka, barový stôl so stoličkami), plne zariadená obývacia izba oddelená dverami (dvojsedačka, stolík, manželská posteľ, knižnica, písací stôl so stoličkou, TV 42"), priestranná kúpeľňa (rohová vaňa, umývadlo so skrinkou, WC). Byt je kompletne zariadený, maximálne udržiavaný a čistý. K dispozícii pripojenie Orange Internet/TV. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami Adlo. Nízke mesačné náklady vo výške cca. 130 EUR.
Bytový dom je udržiavaný, bezbariérový, so zateplenou fasádou, novým výťahom a kamerovým systémom. Dom v správe SBD II s.r.o.. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite neďaleko jazera Štrkovec a jazera Kuchajda. V okolí sa nachádza vynikajúca občianska vybavenosť (Fresh Market, Klientské centrum, Lakeside, piváreň Plnofúz) a lokalita zabezpečuje taktiež výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta.
Byt je kúpou voľný.

Cena: 159.900 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.