Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Kompletne zrekonštruovaný 3-izb. byt na Rovníkovej ul. v Ružinove

Cena:
238 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Rovníková
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1005
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Kompletne zrekonštruovaný 3-izb. byt na Rovníkovej ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 64m2, umiestnený na zvýšenom prízemí v 8-poschodovom zateplenom bytovom dome, s výťahom. K dispozícii v prenájme vyhradené parkovacie miesto.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální, samostatnej práčovne s úložným priestorom, kúpeľne, samostatného WC a obývacej izby spojenej s kuchyňou. Byt má nepriechodné izby, balkón z obývacej izby (4,99m2) s výhľadom do zelene plnej stromov a prináleží k nemu taktiež pivničná kobka na medziposchodí.
Byt prešiel pred 5 rokmi kompletnou modernou konštrukciou vrátane zmeny dispozície. Byt sa predáva kompletne zariadený. K dispozícii optický internet a TV.
Bytový dom je zateplený a má nový výťah. Byt je na vyvýšenom 1. podlaží, do bytu sa dostanete bezbariérovo výťahom, aj priamo z brány po 8 schodíkoch. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej pokojnej lokalite s množstvom zelene v tesnej blízkosti parku Ostredky. V okolí sa nachádza taktiež kompletná občianska vybavenosť.
Byt je bez tiarch.

Cena: 238.000 EUR
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.