Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

VEĽKÝ POZEMOK! Pekný, zariadený 4-izb. rodinný dom v Hamuliakove!

Cena:
419 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Hamuliakovo
Ulica: Hamuliakovo
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 105 m2
Plocha pozemku: 927 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 997
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pekný, zariadený 4-izb. rodinný dom v Hamuliakove. Rodinný dom v osobnom vlastníctve, o rozlohe 105m2, umiestnený na pozemku o výmere 927m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2016. Dom má k dispozícii terasu, chodník okolo celého domu a parkovacie státia.
Dom disponuje predsieňou, kúpeľňou s wc, samostatným wc a priestrannou obývačkou prepojenou s kuchyňou, čo vytvára pohodlný priestor pre rodinné chvíle či stretnutia s priateľmi a malou komorou. Tri nepriechodné spálne zabezpečia súkromie každému obyvateľovi. Vo väčšej spálni nájdete dostatok miesta na veľkú manželskú posteľ a úložné priestory na vaše veci. Menšie dve spálne sú ideálnou voľbou pre deti, hostí alebo dokonca pre vašu pracovňu.
Dom sa predáva vrátane zariadenej kuchyne so spotrebičmi, jedálenským stolom a stoličkami, úplne zariadená obývacia izba, skrine na chodbe a v spálni a posteľou. V ďalších dvoch izbách sú tak isto postele a skrine s úložným priestorom. V práčovni sa nachádza policová zostava, práčka a sušička. Na pozemku je záhradný dom, okrasná časť záhrady.

Hamuliakovo je obľúbenou obcou vzdialenou len 15 km od Bratislavy. Vyniká svojou polohou a bohatými možnosťami pre šport a oddych pri vode a v prírode v blízkosti pri Hamuliakovskej hrádze a lužných lesov. V blízkosti nájdete obchody, reštaurácie, školy, škôlky, detské ihriská, diaľnica D4 a mestský obchvat R7.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Cena: 419 900 € (vrátane provízie za služby RK).

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.