Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Úplne nový moderný 5-izb. rodinný dom s dvojgarážou v Stupave

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Ulica: Stupava
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 216 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 897
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Úplne nový moderný 5-izb. rodinný dom s dvojgarážou v Stupave. 4-podlažný 5-izbový rodinný dom ako súčasť projektu radovej zástavby troch rodinných domov v pokojnej lokalite v tesnej blízkosti lesa.
Rodinné domu sú aktuálne vo výstavbe a ukončenie výstavby a následná kolaudácia je naplánovaná do 06/2024.

Rodinný dom s celkovou rozlohou 215,75m2 pozostávajúci zo štyroch podlaží. V suteréne sa nachádza dvojgaráž o výmere 39,34m2 a k domu prináleží záhrada o rozlohe od 150m2. Dom má taktiež dva balkóny o výmere 7,43m2.

Domy sa predávajú v stave "holodom" s nasledujúcimi benefitmi: nemrznúci ventil s vývodom pre hadicu na fasáde, predpríprava na exteriérové žalúzie s elektrickým ovládaním a kastlíkom, predpríprava na klimatizáciu a rozvody v každej obytnej miestnosti, predpríprava na alarm, predpríprava pre fotovoltaiku, predpríprava pre autonabíjanie.

Príjemné rodinné bývanie bez kompromisov Vás očarí pokojom a množstvom zelene s výhodami mesta a v blízkosti Bratislavy. Projekt sa nachádza v blízkosti cestnej komunikácie s jednoduchou dostupnosťou do stredu mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. Stupava, ešte v nedávnej minulosti poľnohospodárske mestečko, dnes moderné rozvíjajúce sa mesto priťahuje ľudí z okolia a regiónu Záhoria, ako aj pracujúcich v Bratislave, ktorí túžia bývať mimo hlavného mesta a zároveň majú výborné spojenie s hlavným mestom. Vďaka bratislavskému tunelu Sitina sa Stupavčan po diaľnici dostane rýchlo do centra Bratislavy.

Konečná cena s DPH: DOHODOU
Kúpna cena je konečná, vrátane všetkých prislúchajúcich pozemkov, záhrad a spoluvlastníckych podielov k prístupovým cestám.
Kupujúci neplatí žiadnu províziu pre RK!

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.