Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

KRÁSNY 3-izb. byt s loggiou na Pribišovej ul. v Karlovej Vsi!

Cena:
239 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Ulica: Pribišova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 73 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 6
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 850
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

LOGGIA! Krásny 3-izb. byt na Pribišovej ul. v Karlovej Vsi. Byt aj pozemok v osobnom vlastníctve, o podlahovej ploche 73,29 vrátane pivnice o výmere 3,60m2 plus loggia o výmere 5,23m2, umiestnený na 6. poschodí v 10-poschodovom zateplenom dome s tromi novými výťahmi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúca podlaha, nová elektrika, nová kuchynská linka so zabudovanou plynovou varnou doskou, zabudovanou elektrickou rúrou, bezpečnostné dvere, tri vstavané skrine, prerobená kúpeľňa aj toaleta.
Byt je veľmi dobre riešený, pozostáva z chodby, samostatnej kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej toalety, troch samostatných izieb (z obývacej izby je východ na loggiu) a samostatnej kuchyne. Byt je orientovaný na východnú stranu. Bytový dom je zateplený s novou strechou a s novými výťahmi. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene a s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Vďaka neďalekému lesu ponúka lokalita nespočetné množstvo príležitostí na relax i aktívny oddych v prírode.
Odporúčam vidieť!

Cena: 239 000 €
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR, ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.