Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Priestranný 1-izb. byt na Mikulášskej ul. v Starom Meste

Cena:
235 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Mikulášska
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 50 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 216
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Priestranný 1-izb. byt na Mikulášskej ul. v Starom Meste. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 50m2, umiestnený na 1. poschodí v 3-poschodovom tehlovom dome. Byt pozostáva z dvoch miestností, jednej samostatnej a druhej v ktorej sa nachádza kompletne zariadená kuchynská zostava s digestorom, chladničkou, rúrou na pečenie a varnou doskou, zo kúpeľne s hydromasážnou vaňou a samostatného WC. Predsieň s video vrátnikom a práčkou na pranie.
V byte je pripojenie na internet i TV. Kúrenie plynové vlastné, nachádzajúce sa v samostatnom priestore, možnosť využitia tiež ako menší skladový priestor. Má vlastné merače energií. Byt je čiastočne zariadený.
Byt sa nachádza v absolútnom centre mesta a je veľmi vhodný taktiež na podnikateľské účely alebo ako investícia na prenájom.

Cena: 235 000 €. + provízia za služby RK.
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.