Pod Krasnou Horkou
Karpatia
Rača Tower & Gate

Kompletne zrekonštruovaný 4-izb. byt na Znievskej ul. v Petržalke

Cena:
265 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Znievska
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 87 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 782
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

4-izb. byt na Znievskej ul. v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 87m2, umiestnený na 4. poschodí v 8-poschodovom zateplenom dome, s výťahom.
V byte prebehla nadštandardná rekonštrukcia s kuchyňou umiestnenou pri obývačke a zväčšenej kúpeľni, vďaka ktorej získal byt dispozíciu s veľkým spoločným priestorom chodby - obývačky a kuchyne v štýle súčasných moderných bytov. Dispozičné riešenie bytu: priestranná chodba spojená s obývačkou a kuchyňou, z ktorej sa vchádza do všetkých izieb, kúpeľne a samostatného WC. Izby sú rozdelené do dennej a nočnej zóny, v jednej z izieb je lodžia, priestranná zariadená kuchyňa aj so vstavanými spotrebičmi a samostatnou murovanou komorou, rozšírená murovaná kúpeľňa s vaňou a dvojumývadlom, samostatné WC. Každá miestnosť je vybavená vstavanou skriňou. Výkonná klimatizácia v strede bytu, schopná vychladiť celý byt maximálne do 20 minút, internetové zásuvky v každej izbe, bezpečnostné dvere.
Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, je zateplený, má novú strechu, nové výťahy a taktiež nové rozvody sietí. V bytovom dome sú taktiež k dispozícii dve pivnice, tretinová časť spoločnej miestnosti na prízemí domu na odkladanie bicyklov, kočíkov a iného športového vybavenia. Bezproblémové parkovanie na parkovisku pred domom aj za domom. Výborná dostupnosť k zastávkam MHD na viaceré smery aj k električkovej trati vo výstavbe.

Cena: 265 000 €. + provízia za služby RK.
K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info-ZVNC-ipbreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Petra Brnová (Osvaldová)
Telefón:0904368965
E-mail:brnova-ZVNC-ipbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.